Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluşuyor Etkinliği

19 Nis

"Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluşuyor Etkinliği" kapsamında Cumayeri Belediye Başkanı Sayın Recep TUNA öğrencilerimizle bir araya geldi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen buluşmada öğrencilerimiz, Belediye Başkanı'na İlçemizde yaşadıkları sorunlar ve Belediye'den sosyal alanlardaki beklentilerine ilişkin sorular ve taleplerini iletti. Belediye Başkanı tarafından da İlçemizde yürütülen faaliyetler ve gençler için yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi aktarılmıştır.

Belediye Başkanı Sayın Recep TUNA'ya ziyaretleri nedeniyle Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Nursel ALTAN ÖZBEK tarafından plaket takdim edilmiştir.

Ziyaretlerinden dolayı Cumayeri Belediye Başkanı Sayın Recep TUNA'ya teşekkür ederiz.

Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü