DUYURU / HATIRLATMA

23 Ara

Azami süreyi doldurup dönem hakkı elde eden öğrencilerden 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için harçlarını yatırıp  ders seçimi yapmış olanlar, dersin dönemi fark etmeksizin daha önce alıp kaldığı derslerin sınavlarına (ek süre sınavı) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde hem vize hem de final sınavı olarak gireceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimiz vize ve final tarihlerinden önce müracaatları halinde sınava alınacaklardır.

Bu durumdaki öğrencilerimiz en geç 26 Aralık 2019 Perşembe gününe kadar  ek süre dönem sonu (final) sınavı  başvuru dilekçesini eksiksiz doldurup imzalayıp  düzgün bir şekilde dilekçenin fotoğrafını çekerek cumyo@duzce.edu.tr  adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.

Sınavlar 06-19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak olup sınav takvimi ek süre sınavına başvuran öğrenciler için ayrıca sitemizde  ilan edilecektir.