EK DÖNEM HAKKI ELDE EDİP EK DÖNEMİ SONA ERMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

27 Ağu

Azami öğrenim süresini doldurup 3 (üç) veya 4 (dört) dönem hakkı elde etmiş öğrencilerden bu ek süreyi tamamlayanların verilen ek üç veya dört dönem sonundan başlamak üzere 2 (iki) defa daha azami süre sonu sınavlarına girme hakkı bulunmaktadır. Bu sınavların sonucunda;

1-) Tüm derslerini başarılı olarak tamamlayanlar mezun edilecektir.

2-) Tek bir başarısız dersi kalanlara sınırsız sınav hakkı verilecektir.

3-) Birden fazla başarısız dersi kalanların ise kayıtları silinecektir.

Not: Bu sınavlara girecek öğrencilerin dönem harç ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Sınav Tarihleri:

28.09.2020 - 30.09.2020 Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I

07.10.2020 - 09.10.2020 Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II

Müracaat Tarihi:

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I için öğrencinin girmek istediği sınavları belirten müracaat dilekçesi 14-19 Eylül 2020 tarihleri arasında cumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II için öğrencinin girmek istediği sınavları belirten müracaat dilekçesi 01-02 Eylül 2020 tarihleri arasında cumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.