Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları

12 Şub

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ VE 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ BAŞVURU İLANI

•  Başvuru Tarihleri: 12 Şubat 2018 - 21 Şubat 2018 (10 Gün)
  •  Başvuru Yeri: Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimi
  •  Kontenjanlar, Çalışma Alanları: 2 Öğrenci - Mekatronik Laboratuvarı ve CNC Atölyesinde çalıştırılacaktır.

Başvuru Şartları :

1. Düzce Üniversitesi’nde kayıtlı öğrenci olmak,
  2. Disiplin cezası almamış olmak,
  3. Yetim maaşı ve nafaka hariç asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak, Kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenci ile Üniversitemiz arasında yapılan sözleşmeye aykırılık nedeniyle daha önce sözleşmesi feshedilmemiş olmak,
  4. Çalıştırılacak iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe, sahip olmak,
  5. Kayıt donduran öğrenci ve yabancı uyruklu öğrenci olmamak,
  6. Normal eğitim-öğretim süresi içerisinde öğrenim görüyor olmak.

Not: Deprem, sel gibi doğal afetlerden zarar gördüğünü, şehit ve gazi çocuğu olduğunu belgeleyen öğrenciler ile engelli öğrencilerden normal eğitim-öğretim süresi içinde okuyor olmak, yabancı uyruklu öğrenci olmamak ve disiplin cezası almamış olmak dışında yukarıdaki şartlar aranmaz.