Yaz Okulu Sonu Tek/Çift Ders Sınavları Duyurusu

04 Eyl

1) Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, yaz okulu sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir. Yaz okulunda ders almamış olmak sınava müracaat etmeye engel değildir

2) Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

3) Tek/çift sınavına başvuracak öğrenciler 09-13 Eylül 2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da cumyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatına çevirip göndermesi gerekmektedir.

4) Sınavlar 23 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.

5) Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Tek Ders Sınav Başvuru Formu

Çift Ders Sınav Başvuru Formu