Diploması Hazır Olan Öğrenciler Listesi

22 Şub

2018-2019 Güz Dönemi Sonu ve Önceki Dönemler itibariyle mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimizden diplomaları hazır olanların listesi için TIKLAYINIZ.

Önemli Notlar:

• Okulumuzdan mezun olan öğrenciler listede sarı renkle işaretlenmiştir.
  • Mezun olup diplomaları hazır olan öğrencilerimizin, diplomalarını almaya gelirken aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

1-Diplomanızın hazır olup olmadığını listeden kontrol ediniz.

2-Daha önce Geçici Mezuniyet Belgesi aldıysanız belgenizin aslı ve 1 adet fotoğraf ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat ediniz.

3-Daha önce Geçici Mezuniyet Belgesi almadıysanız Meslek Yüksekokulumuza gelerek çıkış işlemlerinizi (İlişik Kesme) yaparak Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat ediniz.

4-Yanınıza 1 Adet Fotoğraf almayı unutmayınız. (Fotoğraf Son 6 ay içinde çekilmiş ve kılık kıyafet yönetmeliğine uygun olmalıdır)

5-Geçici Mezuniyet Belgesi kayıp olanlar gazeteye kayıp ilanı verecek, ilgili gazete ile 1 adet fotoğraf getirerek diplomasını alacaklardır.

Diploma alacak öğrencilerimize önemle duyurulur.