Çanakkale Gezisi

04 Mar

Üniversitemiz tarafından Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü nedeniyle 16 Mart 2019 tarihinde Gezi Programı düzenlenecektir. Düzenlenecek gezi faaliyeti için Meslek Yüksekokulumuza iki (2) öğrenci kontenjanı ayrılmıştır.

Geziye katılmak isteyen öğrencilerimizin, 06 Mart 2019 Çarşamba günü saat:17.00'ye kadar, Okulumuz Öğrenci İşleri Birimine Ad Soyad, telefon ve güncel e-posta adreslerini bildirmeleri gerekmektedir. Gezi kontenjanının kısıtlı olması nedeniyle başvuru sahipleri arasından iki (2) asıl ve iki (2) yedek öğrencimiz belirlenerek; bilgileri Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bildirilecektir. Ayrıca web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarından da geziye katılacak öğrencilerimiz duyurulacaktır.

Geziye katılmak isteyen öğrencilerimize duyurulur.