Oryantasyon (Uyum) Programı

25 Eyl

Oryantasyon (Uyum) Programı:

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuzu kazanan ve kayıtlarını yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon (uyum) programı düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen programda Okulumuz Öğretim Görevlilerinden Öğr.Gör.Dr. Menderes Kam tarafından Düzce şehri, Üniversitemiz ve yerleşkemiz hakkında tanıtım yapılmıştır. Ayrıca Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Öğrenci Disiplin Mevzuatı hakkında öğrencilerimize sunum yapılmıştır. Programda soru cevap şeklinde öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Programa, Meslek Yüksekokulumuz birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Eğitim Öğretim faaliyetlerini Yerleşkemizde sürdürecek olan Gümüşova Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencileri de katılmıştır. Program, katılımcılara çay ve pasta ikramı ile son bulmuştur.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının paydaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz.

Dr.Engin PAK Cumayeri MYO Müdürlüğü