CUMAYERİ MYO FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU

03 May

CUMAYERİ MYO' DA TEPEKENT İNŞAAT SPONSORLUĞUNDA DÜZENLENEN FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU "ENDÜSTRİYEL KALIPÇILIK PROGRAMI" OLDU.

Spor kültürünü yaygınlaştırmak, öğrencilerimizin sosyal, bedensel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla; Cumayeri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Cumayeri Meslek Yüksekokulu 2. Geleneksel Futbol Turnuvası” 29.04.2016 günü yapılan FİNAL karşılaşmasıyla sona erdi.

Zevkli ve çekişmeli anlara sahne olan turnuvanın müsabakaları sonucunda, Endüstriyel Kalıpçılık ve Mekatronik programları finale yükseldi. Yapılan final karşılaşmasının normal süresi 4-4’lük beraberlik ile bitti. Penaltılara kalan final müsabakası sonucunda Endüstriyel Kalıpçılık, Mekatronik programını 3-2 skorla geçerek "Cumayeri Meslek Yüksekokulu 2. Geleneksel Futbol Turnuvası" şampiyonu oldu.

Final müsabakası öncesinde; 26.04.2016 tarihinde vefat eden Mekatronik Programı öğrencimiz Bekir ÖZDEMİR için saygı duruşunda bulunularak, öğrencimiz anıldı.

Cumayeri Meslek Yüksekokulu 2. Geleneksel Futbol Turnuvasını destekleyen Cumayeri Belediye Başkanlığı ve Cumayeri Tepekent İnşaat Ltd. Şirketine teşekkür edildi.