Ziyaret

22 Eki

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencileri ve öğretmenleri tarafından, Meslek Yüksekokulumuza, 22.10.2018 günü ziyaret gerçekleştirildi.

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine Okulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr.Gör. Ahmet İPEKÇİ tarafından, Meslek Yüksekokulumuz Bölüm ve Programları hakkında tanıtıcı bilgiler verildi. Okulumuz Konferans Salonunda yapılan bilgilendirmede, Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulunun imkanlarından, burada verilen akademik seviyedeki mesleki eğitim ve öğretim olanaklarından bahsedildi. Ayrıca, yeni gelişen teknolojik imkanlardan olan 3 Boyutlu Yazıcı (3D Printing) ve bu yöntemle üretim hakkında öğrencilere bilgiler aktarıldı.

Ziyaretimize gelen öğrencilere, Öğr.Gör. Sabri UZUNER tarafından, Okulumuz Mekatronik Laboratuvarı ve laboratuvarda bulunan robot hakkında bilgiler verildi.

Son olarak, Dr.Öğr.Üyesi Menderes KAM tarafından, 3 boyutlu yazıcı hakkında bilgiler veridi. Ayrıca, 3 boyutlu baskı uygulamalı olarak öğrencilere gösterildi.

Cumayeri Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin Okulumuz hakkında yönelttikleri sorular öğretim elemanlarımız tarafından yanıtlanmış olup, Üniversite tercihlerinde Okulumuz Programlarına yer vermeleri temennisinde bulunulmuştur.

Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret eden Cumayeri Çok Programlı Lisesi Öğretmenlerine ve Öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Diğer Görseller için, tıklayınız.