2020-2021 Güz Dönemi Sonu Tek/Çift Ders, Azami Süre Sonu ve Ek Süre Sonu Azami Süre Sınavları Hakkında Duyurular

01 Şub

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ SONU TEK/ÇİFT DERS SINAVLARI DUYURUSU

Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, güz dönemi dönem sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir.

Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

Tek/Çift ders sınavlarına yalnızca bir defa girilebilir.

Tek/çift sınavına başvuracak öğrencilerin 25-29 Ocak 2021 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup imzalayarak  cumyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatında göndermesi gerekmektedir.

Sınavlar 10-11 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Tek Ders Sınav Başvuru Formu

Çift Ders Sınav Başvuru Formu

2020-2021 GÜZ DÖNEMİ SONU AZAMİ SÜRE SONU SINAVI DUYURUSU

Normal öğrenim süresi iki yıl olan ön lisans programları için azami süre olan dört yılı tamamlamış olmak.

Transkriptinde devam koşulunu yerine getirmemiş (DVZ notu) veya hiç almadığı toplam ders sayısının 6 ve üstü olmaması gerekmektedir.

Öğrenciler hiç almadığı veya devam koşulunu yerine getirmediği derslerden azami süre sonu sınavına giremez.

Sınavına gireceği eğitim öğretim döneminin katkı payını/öğrenim ücretini ödemiş olması gerekmektedir.

Mezuniyetleri için AGNO’yu sağlayamayan azami süresini aşan öğrenciler istedikleri ders için azami süre sonu sınavına girebilir.

Sınav başvuru dilekçesini öğrencilerin aşağıda belirtilen tarihte imzalı, eksiksiz ve düzgün şekilde fotoğrafını çekerek veya taratarak pdf formatında cumyo@duzce.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

Sınav Tarihleri:

01.02.2021 – 03.02.2021 Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I

22.02.2021 – 26.02.2021 Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II

Müracaat Tarihi:

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I için aşağıdaki form 03-04 Şubat 2021 tarihleri arasında cumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.

Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II için aşağıdaki form 15-16 Şubat 2021 tarihleri arasında cumyo@duzce.edu.tr adresine gönderilecektir.

Azami Süre Sonu Sınavı Başvuru Formu

EK DÖNEM HAKKI ELDE EDİP 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ SONUNDA EK DÖNEMİ SONA ERMİŞ OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Azami öğrenim süresini doldurup 3 (üç) veya 4 (dört) dönem hakkı elde etmiş öğrencilerden bu ek süreyi tamamlayanların verilen ek üç veya dört dönem sonundan başlamak üzere 2 (iki) defa daha azami süre sonu sınavlarına girme hakkı bulunmaktadır. Bu sınavların sonucunda;

1-) Tüm derslerini başarılı olarak tamamlayanlar mezun edilecektir.

2-) Tek bir başarısız dersi kalanlara sınırsız sınav hakkı verilecektir.

3-) Birden fazla başarısız dersi kalanların ise kayıtları silinecektir.

Not: Bu sınavlara girecek öğrencilerin dönem harç ücretini yatırmaları gerekmektedir.

Sınav Tarihleri:

01.02.2021 – 03.02.2021 Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I