BİLİŞİM GÜVENLİĞİ VE BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI” konulu seminer düzenlenmiştir.

01 Nis

Cumayeri İlçe Emniyet Amirliği tarafından 31.03.2016 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ve personellerine yönelik BİLİŞİM GÜVENLİĞİ VE BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI konulu seminer düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin ve personellerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde, sunumu gerçekleştiren Polis Memuru Fatih SARAÇ; Sanal ortamda dikkat edilmesi gereken hususlar, bilişim suçları, internet ve cep telefonu yoluyla işlenen dolandırıcılık olayları, internet üzerinden yapılan terör örgütlerinin propagandaları ve dikkat edilmesi gereken diğer durumlar gibi pek çok güncel konularda faydalı bilgiler verdi. Seminer sonunda Sayın SARAÇ “ortam her ne kadar sanal olsa da işlenen suçlar gerçektir” vurgusunda bulundu. Sohbet havasında geçen bu güzel seminer, soru cevap kısmı ve teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.