Ders Kayıt İşlemleri

05 Şub

Üniversitemiz 2017-2018 Bahar Dönemi Ders Seçim İşlemleri, öğrencilerimiz tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, 05-08 Şubat  2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sisteme https://obs.duzce.edu.tr adresinden giriş yapabilirsiniz. (Öğrencilerimizin bilgisayardan giriş yaparak ders seçimini tamamlamaları gerekmektedir.) İkinci öğretim öğrencilerimiz ve normal öğretim süresini uzatan örgün öğretim öğrencilerimiz öğrenci numaraları ile Halk Bankasına harç ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Harç ücretlerini yatırmayan öğrencilerimizin ders kayıtları onaylanmayacaktır. Ders Seçimleri Danışman hocalarımız tarafından 05-09 Şubat 2018 tarihleri arasında onaylanacaktır. Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır. Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

12 Şubat 2018’de başlayacak olan Bahar Döneminde Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz…

Halk Bankasına Yatırılacak Öğrenim Ücreti 95,00 TL'dir.

KAYITLAR 05-08 ŞUBAT 2018 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.