Standart Profilden öğrencilerimize destek.

04 Nis

Üniversitemizin kuruluşunun 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik 25.03.2016 tarihinde “ İş Hayatına Hazırlık “ konulu seminer düzenlendi. Cumayeri Gümüş Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Standart Profil Düzce Fabrikası personelleri; Endüstri Mühendisi Nesimi GÖK ve Kurumsal İnsan Kaynakları Uzmanı Gürhan SARA; bilgi, tecrübe ve deneyimlerini paylaştı. Fabrikaların Meslek Yüksekokulu mezunlarından beklentileri ve Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kalifikasyonu konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. Sektör ve öğrencilerimizin buluşması şeklinde geçen seminer yoğun ilgi gördü. Seminer, sayın GÖK ve sayın SARA’nın öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın sorularını cevaplamalarının ardından teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.