3. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası

29 Mar

Meslek Yüksekokulumuzda geleneksel hale gelen Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Okulumuzdaki birlik ve beraberliği pekiştirmek adına bu yıl üçüncüsü düzenlenen turnuvaya, on üç öğrenci katıldı. 26 - 28 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Turnuva birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Turnuva sonucunda Fatih Mert ÇELEBİ (Mekatronik Programı) birinci, Erdoğan Yavuz ÖZKAN (Endüstriyel Kalıpçılık Programı) ikinci ve Bünyamin ERGÜL (Makine Programı) isimli öğrencimiz ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilerimize, Turnuva Komitesinde görevli Öğr.Gör. Gültekin ÇAKIR ve Öğr.Gör. Kudbeddin ARGUN tarafından madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Turnuvaya katılım gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür eder; başarılı olan öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Turnuva Derece Dağılımı

1. Fatih Mert ÇELEBİ