Düzce KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen Meslek Yüksekokulumuzda

10 Ara

Düzce KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen Meslek Yüksekokulumuzda;

Düzce KOSGEB İl Müdürü Asım Türkmen, girişimcilik konusundaki bilgi, tecrübe ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla “KOSGEB ve Girişimcilik” konulu söyleşide Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ile bir araya geldi.

Sayın Türkmen, Meslek Yüksekokulumuzun Makine, Endüstriyel Kalıpçılık ve Mekatronik programındaki II. sınıf öğrencilerimizin dönem içerisinde almış oldukları Girişimcilik dersinden başarılı olmaları durumunda almaya hak kazanacakları “Girişimcilik Sertifikası” ile ilgili bilgiler verdi. KOSGEB’in girişimcilere ve işletmelere yönelik destekleriyle ilgili geniş bilgi paylaşımında da bulunan Türkmen, öğrencilerimize “Girişimcilik Testi” uygulayarak gençlerin, KOSGEB’in imkânlarından faydalanmalarının sağlayacağı fırsatları vurguladı.

Öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplayan Asım Türkmen’e etkinlik sonunda, katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Söyleşi, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.