Tek/Çift Ders Sınavları

15 Oca

(1) Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, dönem sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir.

(2) Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

(3) Tek/çift sınavına başvuracak öğrencilerin 15-22 Ocak 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da cumyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatında göndermesi gerekmektedir.

(4) Sınavlar 27-28 Ocak 2020  tarihleri arasında yapılacaktır.

(5)Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

(6) 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi harç ücretini yatıran öğrenciler bu sınavlara girebilirler.

Tek Ders Sınav Başvuru Formu

Çift Ders Sınav Başvuru Formu