D.Ü. Anadolu Gençlik Topluluğu Manevi Gelişimin Dinamikleri Konferansı

30 Ara

Düzce Üniversitesi Anadolu Gençlik Topluluğu (DÜAGT) ve Cumayeri Müftülüğünün birlikte düzenlemiş olduğu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif DEMİR'in sunduğu “Manevi Gelişimin Dinamikleri” konulu konferans Dr. Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu (CUMYO) Konferans Salonunda CUMYO öğrencileri ve Cumayerili vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Konferansa, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve bazı siyasi partilerin yerel temsilcileri de iştirak etti. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa, Anadolu Gençlik Topluluğu CUMYO öğrenci temsilcisi Ömer YILDIZ ve Cumayeri Müftüsü Mehmet COŞKUN’un selamlama konuşmaları ile devam edildi. Programda daha sonra, Üniversitemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif DEMİR'in sunumu gerçekleştirildi.  Tören, Prof.Dr. Şerif DEMİR'e DÜAGT adına Topluluk Danışmanı Öğr.Gör. Gültekin ÇAKIR ve Cumayeri Müftüsü Mehmet COŞKUN tarafından teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.

Konferans Görselleri için TIKLAYINIZ