Ek Süre Sınavı Hakkında Duyuru

14 Kas

DUYURU / HATIRLATMA

Azami süreyi doldurup dönem hakkı elde eden öğrencilerden 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi için harçlarını yatırıp  ders seçimi yapmış olanlar, dersin dönemi fark etmeksizin daha önce alıp kaldığı derslerin sınavlarına (ek süre sınavı) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminde hem vize hem de final sınavı olarak gireceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimiz vize ve final tarihlerinden önce müracaatları halinde sınava alınacaklardır.

Bu durumdaki öğrencilerimiz en geç 19 Kasım 2019 Salı gününe kadar  ek süre vize sınavı  başvuru dilekçesini eksiksiz doldurup imzalayıp  düzgün bir şekilde dilekçenin fotoğrafını çekerek veya taratıp pdf ortamında cumyo@duzce.edu.tr  adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir. Dilekçe için tıklayınız.

Sınavlar 25-30 Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak olup sınav takvimi ek süre sınavına başvuran öğrenciler için ayrıca sitemizde  ilan edilecektir.