Oryantasyon Eğitimi (2019-2020 Akademik Yılı Açılışı)

30 Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuzu kazanan ve kayıtlarını yaptıran öğrencilerimize yönelik oryantasyon (uyum) programı düzenlenmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda düzenlenen programa, öğrencilerimizin yanı sıra  akademik ve idari personellerimiz de katılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda, Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Nursel ALTAN ÖZBEK, yeni Akademik Yılın açılışı nedeniyle yapmış olduğu konuşmasıyla öğrencilerimize hitap etmiştir. Daha sonra, Okulumuz Öğretim Elemanlarından Öğr.Gör Fatma ALBAYRAK AKBAŞ tarafından Düzce şehri, Üniversitemiz ve Yerleşkemiz hakkında tanıtıcı sunum yapılmıştır. Ayrıca Eğitim Öğretim Faaliyetleri ve Öğrenci Disiplin Mevzuatı hakkında öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir. Program esnasında soru cevap şeklinde de öğrencilerimize bilgiler aktarılmıştır. Program, toplu fotoğraf çekimiyle son bulmuştur.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının tüm paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, Öğrencilerimize derslerinde başarılar dileriz.

Dr.Engin PAK Cumayeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

PROGRAM GÖRSELLERİ