2018-2019 Bahar Dönemi Azami Süre Sınavı Başvuru Formu

30 Tem

2018-2019 Bahar Dönemi Azami Süre Sonu Sınavı Duyurusu

Normal öğrenim süresi iki yıl olan ön lisans programları için azami süre olan dört yılı tamamlamış olmak.

Transkriptinde devam koşulunu yerine getirmemiş (DVZ notu) veya hiç almadığı toplam ders sayısının 6 ve üstü olmaması gerekmektedir.

Öğrenciler hiç almadığı veya devam koşulunu yerine getirmediği derslerden azami süre sonu sınavına giremez.

Sınavına gireceği eğitim öğretim döneminin katkı payını/öğrenim ücretini ödemiş olması gerekmektedir.

Sınav başvuru tarihi 05-08.08.2019 tarihleri arasındadır. Sınav başvuru dilekçesini öğrencilerin belirtilen tarihte bizzat MYO öğrenci işlerine başvurarak yada imzalı ve eksiksiz şekilde pdf formatında taratarak  cumyo@duzce.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerekmektedir.

Sınavlar 19-23.08.2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Sınav başvuru dilekçesi için tıklayın.