Yaz Okulu

29 May

YAZ OKULU HAKKINDA DUYURU

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi (Yaz Okulu) Kapsamında Meslek Yüksekokulumuzda verilecek dersler aşağıdaki tabloda gösterilmektedir.

Yaz Okulu Kayıt Tarihleri: 11 Haziran - 14 Haziran 2019 tarihleri arası.

Yaz Okulu Süresi: 17 Haziran - 02 Ağustos 2019 Tarihleri arası.

Ayrıca, Türk Dili I ve Türk Dili II ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerine yönelik Yaz Öğretimi programı Fakülteler ve Meslek Yüksekokulları için Fen-Edebiyat Fakültesinde açılacaktır. (Bu dersleri Yaz Okulunda alacak öğrencilerimiz Fen Edebiyat Fakültesine Kayıt yaptıracaktır.)

Yaz Okulu ders ücreti: Alınacak Dersin Kredisi (Tablodaki Sarı Sütun) X 19 TL şeklinde hesaplanarak ilgili tutarın TR52 0001 2009 3270 0006 0001 87 İBAN Numaralı hesaba (Halk Bankası Düzce Şubesi) başvuru süresi içerisinde ödenmesi gerekmektedir.

Yaz Okulu hakkında detaylı bilgiyi ve başvuru formlarını BURADAN temin edebilirsiniz.

Yaz Okulu kapsamında öğrenim görmek isteyen öğrencilerimize önemle duyurulur.