Tek/Çift Ders Sınavları Hakkında Duyuru

29 May

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonu Tek/Çift Ders Sınavları  Duyurusu

1. Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, dönem sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir
  2. Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.
  3. Azami süresini tamamlamış öğrenciler tek/çift sınavlarına katılamazlar.
  4. Tek/çift sınavına başvuracak öğrenciler 10-14 Haziran 2019 tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da cumyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da tarama formatında düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatında göndermesi gerekmektedir.
  5. Sınavlar 1-2 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
  6. Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.
  7. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi harç ücretini yatıran öğrenciler bu sınavlara girebilirler.

Tek Ders Sınav Başvuru Formu

Çift Ders Sınav Başvuru Formu