Rektörümüzden Ziyaret

27 May

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nigar DEMİRCAN ÇAKAR'dan, Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret.

Rektörümüz Prof.Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR ile Rektör Yardımcımız Prof.Dr. İlhan GENÇ ve Genel Sekreterimiz Hasan Sadi ATEŞ tarafından, 27.05.2018 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuzda görevli akademik ve idari personelin de hazır bulunduğu ziyaret esnasında, Rektörümüz, eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Nursel ALTAN ÖZBEK ile görüşmelerde bulundu. Okulumuzda görevli Akademik personelin de hazır bulunduğu toplantının ardından Rektörümüz öğrencilerimizle bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Nigar DEMİRCAN ÇAKAR'a ve beraberindekilere teşekkür ederiz.

Dr.Engin PAK Cumayeri MYO Müdürlüğü

Diğer Görseller