Dr. Öğr. Üyesi Menderes KAM, Öğr. Gör. Erman ZURNACI ve Öğr. Gör. Selahattin Bolat Yüksekokulumuzu “Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON 2019)” nde Temsil Etmişlerdir.

04 Kas

Meslek Yüksekokulumuz Makine ve Mekatronik Programı öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Menderes KAM, Öğr. Gör. Erman ZURNACI ve Öğr. Gör. Selahattin BOLAT Meslek Yüksekokulumuzu “Uluslararası Marmara Fen Bilimleri Kongresi (IMASCON 2019)” nde "Experimental Investigation of The Effect of Heat Treatments on Mechanical Properties of AISI 4140 and AISI 4340 Steels", "Production of Metallic Corrugated Sandwich Panel Cores and Improvement of Specimen Preparation Process" ve "An Evaluation on Vibration Analysis of Y32 Bogie Used In Railway Systems" başlıklı bildiriler ile temsil etmişlerdir.