Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

14 Eyl

U

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YGS VE LYS SONUCUNA GÖRE MESLEK YÜKSEKOKULUMUZA EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU !!!

2017- YGS ve LYS sonucuna göre ek yerleştirme ile üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleşen adayların kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı ilkeler doğrultusunda yapılacaktır.

1) Kayıt Tarihleri; Kayıtlar 13 – 19 Eylül 2017 17:00’ ye kadar Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvuru yapılarak kayıtlarını yapabileceklerdir.

2) Öğrenim Ücreti Yatırma Tarihleri (İkinci Öğretim Öğrencileri İçin) : Öğrenim ücretleri 18-21 Eylül 2017 tarihleri arasında Öğrenci Numarası ile birlikte Halk Bankasının Türkiye'de bulunan herhangi bir şubesine (Her öğrencinin ödeyeceği miktar banka kayıtlarına aktarılacaktır) yatırarak ders kayıt işlemlerini yapabileceklerdir (öğrenim ücretini ödemeyen ikinci öğretim öğrencileri ders kaydını yapamayacaklardır).

* Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan ve işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

* Harç muafiyeti için; öğrenim ücretinden özrü oranında muaf olacaklar ile şehit ve gazi çocukları 22 Eylül 2017 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na belge getirmeleri gerekmektedir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1) Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı (Fotokopi yada Noter onaylı suret kabul edilmez).

a) Diplomanın kayıp olması durumunda Lise Diploması Kayıp Belgesinin aslı.

2) 2017-ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı.

3) Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

4) 6 adet 4.5x6 ebadında son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

5) 1 adet A-4 ebadında büyük beyaz zarf ve 6 TL.’lik posta pulu (Toplam 6 TL tutarında).

6) 29 yaşından büyük olan erkek adayların “Askerlikle İlişkisi Yoktur” belgesi (29 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır).

7) II. Öğretim Öğrenim Ücretlerinin Ödenmesi. II. Öğretim öğrencilerimiz öğrenim ücretini 18-21 Eylül 2017 tarihleri arasında öğrenci numarası ile tüm Türkiye Halk Bankası şubelerine yatırılması zorunludur. Öğrencilerin ödeyecekleri tutar bankada görülecektir.

Not: Öğrenciler, Bakanlar Kurulunca belirlenen katkı payı yada öğrenim ücretini her dönem için akademik takvimde belirtilen tarihlerde ödemek zorundadır. Birinci öğretimde programın normal süresi içerisinde eğitim gören öğrencilerden katkı payı alınmaz.

1-Adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2-Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

3-Belgelerde tahrifat yapıldığı tespit edilenlerin kayıtları yapılmaz.

4-Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5-İstenen belgelerin aslı kabul edilir.

Kayıt işlemleri için Okulumuzun adres bilgileri:

Mehmet Akif Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:71 Cumayeri DÜZCE

Telefon:  0 380 735 40 48 - 735 51 99 -  E Posta: cumyo@duzce.edu.tr

Google Maps Konum Bilgisi: