Futbol Takımımız 3. Oldu

29 Nis

Üniversitemiz tarafından geleneksel hale getirilen Birimler Arası Öğrenci Futbol Turnuvasında, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri üçüncü oldu.

12 - 26 Nisan 2019 tarihleri arasında 15 Birimin (Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu) katılımıyla Düzce Üniversitesi Stadyumda düzenlenen turnuvada, Meslek Yüksekokulumuz Futbol Takımı üçüncülüğü elde etti. Turnuvaya D Grubunda başlayan Takımımız, birbirinden zorlu geçen mücadelelerde ilk olarak Akçakoca Turizm İşl. Yüksekokuluna 4-2 mağlup oldu. Daha sonra Eğitim Fakültesi'ni 6-0, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'ni de 5-1 yenen Takımımız Grubu 6 puanla ve ikinci sırada tamamladı.

Çeyrek Finalde ise Sağlık Bilimleri Fakültesi ile karşılaşan Takımımız, sahadan 6-0'lık net bir skorla ayrıldı ve adını Yarı Finale yazdırdı. Ancak, Yarı Finalde geçtiğimiz yılın Şampiyonu İşletme Fakültesi ile karşılaşan Takımımız maçı 2-0 kaybederek Finale yükselemedi. Turnuvanın 3. ve 4. Takımını belirleyecek maçta Mühendislik Fakültesi ile karşılaşan Takımımız, müsabakadan 4-3'lük skorla ayrılarak Düzce Üniversitesi Birimler Arası Öğrenci Futbol Turnuvasını üçüncü sırada tamamladı.

Turnuvada elde ettikleri başarıdan dolayı, Takımımızda mücadele eden Öğrencilerimizi ve onları Turnuvaya hazırlayan Personelimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Dr.Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Turnuva Görselleri